Η εταιρια

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΒΑΚΛΗΣ

Ο Kουβακλής Κωνσταντίνος, ιδρυτής της επιχείρησης «Τεχνικό Πολυκατάστημα Κουβακλής», ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον χώρο των υδραυλικών και σιδηρικών το 1980.

Σήμερα, η οικογενειακή πλέον επιχείρηση «Τεχνικό Πολυκατάστημα Κουβακλής» εδρεύει στα Νέα Βρανά και αποτελείται από εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. που φιλοξενούν περισσότερα από 10.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Παρέχει απόλυτα εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε κατηγορία πελατών (κατασκευαστικές εταιρίες, καταστήματα μεταπώλησης, ξενοδοχεία, ιδιώτες, κτλ.), γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους και προσφέρει έτσι τις πιο καινοτόμες λύσεις.
Σκοπός της επιχείρησης είναι να διαθέτει στην αγορά προϊόντα και ολοκληρωμένες προτάσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής δημιουργώντας σχέση εμπιστοσύνης με τον τεχνικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό.
Πρωτοπορεί επενδύοντας σε προϊόντα νέας τεχνολογίας (φωτοβολταϊκά, ηλιακή ενέργεια, γεωθερμία, ενδοδαπέδια, φυσικό αέριο), φέρνοντας την τεχνολογία πιο κοντά στην εφαρμογή.
Στόχος της επιχείρησης είναι να καλύπτει όλους τους χώρους των υλικών που αφορούν στους τομείς της δραστηριότητάς της και να προσφέρει τα πιο καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα με απόλυτα εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, ώστε να ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της, κτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

40 χρόνια εμπειρίας

40 χρόνια εμπιστοσύνης

Διεύθυνση: Νέα βρασνά, Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: 23970 23016

Email: info@kouvaklis.grΣιδηρικά
Εργαλεία
χρώματα | σιδηρικά