ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Το Τεχνικό Πολυκατάστημα Κουβακλής διαθέτει πλήρως οργανωμένο και άριστα καταρτισμένο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών με διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό και εκπονεί Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες για πάσης φύσεως και μεγέθους κτίρια (Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Καταστήματα, Κτίρια Γραφείων, Ξενοδοχεία, Σούπερ Μάρκετ, Τραπεζικά Καταστήματα, Πολυτελείς Κατοικίες Και Βίλλες, Διαμερίσματα Και Πολυκατοικίες, Πολυκαταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Κτίρια Συνάθροισης Κοινού, Σχολεία, Κτίρια Εκπαίδευσης, Κτίρια Αθλητικών γκαταστάσεων, Επαγγελματικά Εργαστήρια, Συνεργεία Αυτοκινήτων, Σταθμοί Αυτοκινήτων κ.λπ.) καθώς επίσης και Μελέτες Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων ενεργειακών συστημάτων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Στο συγκεκριμένο τομέα εκπονούμε ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες στους παρακάτω τομείς:

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ

ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ – ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ

ΠΙΣΙΝΕΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΙΔΑΤΩΝ

ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ LPG

ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ

ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΨΥΞΗΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ

U.P.S. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΖΕΥΓΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης την αρχιτεκτονική και φωτορεαλιστική απεικόνιση των κτιρίων, προσαρμοσμένες πάντα τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του έργου.


Την τελευταία δεκαετία, με την είσοδο του υιού του ιδρυτή στην επιχείρηση, ο οποίος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, έχει εξελίξει πλέον το κατάστημα, σε ένα τεχνικό πολυκατάστημα, το οποίο συνδυάζει άριστα τις γνώσεις από τη μακρόχρονη εμπειρία του ιδρυτή και την πιστοποιημένη εξειδίκευση της νεότερης γενιάς, παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές και την υποστήριξη εξατομικευμένα στον κάθε πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του.

Το Τεχνικό Πολυκατάστημα Κουβακλής στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, πριν και μετά την πώληση, στη δωρεάν προσφορά τεχνογνωσίας και συμβουλών και στην κάλυψη των έργων και εργασιών των πελατών μας με ποιοτικά προϊόντα, που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επίσης, βασικός στόχος της επιχείρησης παραμένει πάντα η συνεχής βελτίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, προτείνοντάς του τις ιδανικότερες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές, ενώ ταυτόχρονα να διατηρεί το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που προσφέρει αίσθηση σιγουριάς στον επισκέπτη.

Το Τεχνικό Πολυκατάστημα Κουβακλής είναι σε θέση να αναλάβει την πραγματοποίηση των παρακάτω υπηρεσιών:

  1. ολοκληρωμένες ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες από εξειδικευμένο μηχανολόγο μηχανικό
  2. δεδομένης της πολυετούς εμπειρίας μας και με στόχο τη δική σας ικανοποίηση, αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες και λύσεις για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την ελάχιστη οικονομική σας επιβάρυνση
  3. συγκέντρωση δικαιολογητικών και κατάθεση φακέλου για το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”
  4. επίσης, σε συνεργασία με πολιτικό μηχανικό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την κατασκευή της μόνιμης ή της παραθεριστικής σας κατοικίας, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές
  5. παντός τύπου εργασίες, που σχετίζονται με τη χρήση γερανού ή περονοφόρου μηχανήματος, δίνοντάς σας υπεύθυνα λύση, με γνώμονα την ασφάλεια και το χαμηλότερο κόστος
  6. υπηρεσίες μεταφοράς αντικειμένων, που χρίζουν τη χρήση φορτηγού

Το προσωπικό του Τεχνικού Πολυκαταστήματος Κουβακλής είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με υπευθυνότητα, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει κατά την εκτέλεση της εργασίας που του έχει ανατεθεί.